Despre noi

Despre noi

   Grija fata de fiinta umana cu toate nevoile ei, fie ele fizice, psihice, sociale sau spirituale, este obiectivul intregii echipe de la Crucea Galbena Deva.
    Obiectul principal al activitatii, este ingrijirea medico – sociala la domiciliul pacientilor cu nevoi, de toate varstele, indiferent de patologie.
    Principalul obiectiv este dezvoltarea si consolidarea  programului  de furnizare de servicii care sa asigure accesul la îngrijire a persoanelor dependente, prin acordarea de servicii medico – sociale asigurate de medici, asistenti medicali si kinetoterapeuti cu experienta in domeniul ingrijirii la domiciliu. Astfel ne propunem  sa se :  monitorizeze starea de sanatate si evolutia persoanelor aflate în imposibilitatea de a-si asigura îngrijire medicala, a celor imobilizate, aflate în stare terminala; sa se furnizeze familiei/ apartinatorilor informatii cu privire la maniera de abordare a persoanelor dependente, oferindu-se în acelasi timp suportul psiho-social necesar depasirii situatiilor de criza.
    Scopul nostru este: marirea accesului persoanelor defavorizate ( varstnici, persoane cu dizabilitati,  bolnavi cronic,  etc.) la serviciile de ingrijiri  medicale si de recuperare la domiciliu.
  • prevenirea institutionalizarii;
  • imbunatatirea calitatii vietii beneficiarilor directi; sprijin pentru familiile acestora;
  • marirea accesului persoanelor defavorizate ( varstnici, persoane cu dizabilitati,  bolnavi cronic, etc.) la      serviciile de ingrijiri  medicale, medico – sociale  si de recuperare la domiciliu;
  • realizarea unei structuri  operationale clare, ce a reusit sa imbunatateasca accesul beneficiarilor la serviciile de ingrijire la domiciliu.
     Echipa noastra nu ajuta numai pacientul ci si familia care se simte neputincioasa in fata unor asemenea situatii netraite pana atunci. Prezenta noastra ii scuteste de angoase si nelinisti greu de suportat uneori.
      Acordam ingrijiri medicale pentru persoanele care domiciliaza in Deva, Hunedoara, Simeria si satele invecinate.